9. međunarodni znanstveni skup Methodology and Archaeometry

Odsjek za arheologiju i Hrvatsko arheološko društvo pozivaju vas na 9. međunarodni znanstveni skup Methodology and Archaeometry koji će se održati 2. i 3. prosinca 2021. na online platformi:
https://hopin.com/events/metarh-2021

Program skupa dostupan je na stranicama:
https://metarh.ffzg.unizg.hr/

Upute za registraciju:

Kako biste se registrirali za skup, potrebno je posjetiti adresu:
https://hopin.com/events/metarh-2021

Na toj stranici trebate kliknuti na gumb “Join event” i potom na sljedećoj stranici unijeti svoje ime, prezime, e-mail adresu i lozinku kojom želite pristupati online sustavu na kojem se skup održava (hopin.com). Bitno je da ostane označeno polje “Attendees”! Potom trebate prihvatiti pravila korištenja tim sustavom (dodati kvačicu u za to predviđeno polje na stranici) i kliknuti na gumb “Sign up” ili “Sign in to join the event”. Tada se trebate prijaviti postojećim korisničkim računom ili se registrirati. Kada to napravite, potrebno je kliknuti na gumb “Complete order”. Sustav će vas potom registrirati za sudjelovanje na skupu.
Ne zaboravite se registrirati na vrijeme.

UPUTE ZA SUDIONIKE KONFERENCIJE:

1.Kako bi ste pristupili online konferenciji potrebno je posjetiti adresu  https://hopin.com/events/metarh-2021 (koristeći Google Chrome) te se registrirati u hopin sustav, ako je potrebno.

  1. Na lijevoj strani možete odabrati da li želite slušati pozvano predavanje (link Stage) ili sesije (link Sessions)
  2. Pitanja za prezentere mogu se postavljati isključivo putem opcije chat. Moderator će na kraju izlaganja pročitati vaša pitanja.
  3. Mikrofoni i kamere dopušteni su samo prezenterima i moderatorima.
  4. Program skupa dostupan je na web stranicama konferencije:

https://metarh.ffzg.unizg.hr/conference/9th-scientific-conference-methodology-archaeometry/