Povjerljiva komunikacija – Obavijest doktorandima

Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studiji ARHEOLOGIJE vašeg fakulteta trenutačno prolaze postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/hr/komentari-phd

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentar (anonimna dostava poruka). Vaše će se poruke koristiti isključivo u internom radu stručnog povjerenstva te neće biti dostupne predstavnicima vašeg visokog učilišta. Ukoliko želite ugovoriti individualni razgovor s članovima stručnog povjerenstva tijekom posjeta, molimo da to ovdje i napišete. Agencija će u protokolu posjeta ostaviti ‘vrijeme’ za takve razgovore.

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/vrednovanja-u-znanosti/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programa

Obrana teme doktorskog rada Joška Zaninovića

Obrana teme doktorskoga rada Joška Zaninovića na Poslijediplomskome doktorskome studiju arheologije pod naslovom „MILITARIA BURNENSIA – Nalazi rimske vojne opreme iz Burnuma tijekom arheoloških istraživanja od 2003. do 2016. godine“ održat će se u četvrtak, 16. studenoga 2017. s početkom u 12:00 h u dvorani A-018. Mentor: Prof. dr. sc. Mirjana Sanader

Stručno povjerenstvo:
1. Doc. dr. sc. Domagoj Tončinić
2. Prof. dr. s. Mirjana Sanader
3. Dr. sc. Sanja Ivčević, znanstvena suradnica (Arheološki muzej u Splitu)

Izložba “Recikliraj, ideje iz prošlosti”, AMZ

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe
“Recikliraj, ideje iz prošlosti”
u prostorijama Arheološkog muzeja u Zagrebu
u utorak, 14. studenoga u 19 sati

Arheološki muzej u Zagrebu u suradnji s Institutom za arheologiju i Odsjekom za arheologiju pripremio je izložbu o kulturi recikliranja i ponovne upotrebe kroz prošlost.

Izložbom se nastoji ukazati na dugovječnost i neprekinuti ciklus ponovne upotrebe predmeta te potaknuti posjetitelje na razmišljanje o konceptu recikliranja u odnosu na suvremeni način života.

Više detalja o izložbi možete pronaći na stranicama Arheološkog muzeja u Zagrebu:

http://www.amz.hr/naslovnica/virtualna-setnja/povremene-izlozbe/2017/recikliraj,-ideje-iz-proslosti.aspx

Arheološki muzej u Zagrebu – Interliber 7.-12.11.2017.

Arheološki muzej u Zagrebu Vas poziva na 40. međunarodni sajam knjiga – INTERLIBER

Posjetite nas  u paviljonu br. 6 (izložbeni prostor 17 G) i pogledajte što je sve novo izašlo u izdavaštvu AMZ-a. Sve stare i nove publikacije možete kupiti po sniženim cijenama. Vidimo se na Interliberu!