10. broj časopisa Fragmenti

Dragi profesori, kolege i studenti,

s veseljem Vas obavještavamo da je izašao novi, jubilarni 10. broj časopisa Fragmenti.

Fragmenti br. 10 tiskani su sredstvima dobivenima na Natječaju za sufinanciranje studentskih projekta Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Natječaju za sufinanciranje studentskih programa Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu i od strane Odsjeka za arheologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u nakladi od 80 primjeraka.

Kao i svih dosadašnjih godina, naši su se marljivi studenti potrudili i donijeli Vam radove raznih tematika koje će Vas zasigurno zaintrigirati. A osim novih radova s novim nam brojem dolaze i  raznorazni noviteti koje ćete otkriti unutar naših stranica.

Ovim putem zahvaljujemo svim recenzentima koji su omogućili bolju kvalitetu članaka, kao i lektoricama koje su gramatički, pravopisno i stilski uredile tekstove. Sve hvale šaljemo i našoj mentorici Ini Miloglav koja nam pruža pomoć u čitavom postupku.

Pristup on-line verziji časopisa je dostupan na službenoj stranici časopisa https://fragmentiffzg.wordpress.com/, dok su tiskani Fragmenti dostupni u Knjižnici našeg Fakulteta, Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, Knjižnici Arheološkog muzeja u Zagrebu te u knjižnicama drugih arheoloških Institucija i Muzeja u Hrvatskoj.

(novi se broj nalazi se na sljedećoj poveznici https://fragmentiffzg.wordpress.com/%e2%84%9610/)

Novim istraživanjima i projektima doprinosimo kako svojem vlastitom razvoju, osobnom i akademskom, tako i razvoju naše zajednice i obogaćenju iste. Zato pozivamo studente arheologije da idućem broju Časopisa daju svoj doprinos.

Do sljedećeg broja,

Uredništvo