Obavijest studentima – Gardun 2017

Obavještavamo studente da Katedra za antičku provincijalnu i ranokršćansku arheologiju organizira sastanak vezan uz terensku nastavu na lokalitetu Gardun kod Trilja, koji će se održati u srijedu, 07.06.2017. u Fondu 1 u 13.30 h.

Prisustvovanje sastanku je obavezno za sve studente koji će sudjelovati u terenskoj nastavi na lokalitetu Gardun u 2017. godini.

Popis studenata po grupama – Gardun 2017

Obavijest

Danas, 17. svibnja 2017. neće biti održana nastava iz kolegija Rani srednji vijek u Hrvatskoj u 11h zbog spriječenosti nastavnice.

Obavijest

Otkazuje se nastava iz kolegija Civilizacija starog vijeka u ponedjeljak, 15. svibnja u 11h (1. godina preddiplomskog studija), zbog komemoracije za dr. sc. Zorana Gregla. Dogovor o nadoknadi bit će na sljedećem predavanju.

Gostujuće predavanje

Prof. dr. sc. Irena Lazar, dekanica Fakulteta za humanistične študije (Univerza na Primorskem, Kopar) održat će predavanje s temom „Staklo kao muzejski predmet – primjer rimske staklene posude iz Ptuja“ u utorak, 16. svibnja 2017. godine u 14h u Zbirci Odsjeka za arheologiju (obvezno za studente koji slušaju kolegij „Geologija i mineralogija za arheologe“).

Obavijest

Izv. prof. dr. sc. Mirja Jarak zbog odsutnosti iz Zagreba u ponedjeljak i utorak (15. i 16. svibnja) neće održati redovnu nastavu. Nastava će biti nadoknađena prema naknadnom dogovoru.

Egejski seminar

Obavještavamo studente i kolege da će se idući održati u ponedjeljak 15. 5. 2017. g. od 17.30-19.30. sati u Vijećnici Filozofskog fakulteta. Predavanja pod naslovom „The Bronze Age Eruption of Santorini“ i „Post-eruption Tsunami of Thera“ održati će prof. Floyd McCoy, University of Hawaii, Honolulu (poster je na poveznici).

Egejski seminar obavezan je za studente koji slušaju kolegije:

Grčki jezik za arheologe I
Grčki jezik za arheologe II
Eneolitik Hrvatske u kontekstu srednje i jugoistočne Europe

Obavijest

Odgađa se nastava iz kolegija Osnove digitalne obrade pokretne arheološke građe danas, u srijedu 10. svibnja 2017. u 11h u A-212A zbog spriječenosti predmetne nastavnice.

Izvanredni ispitni rok

Obavijest će biti nadopunjena! Označeni rokovi nalaze se u Studomatu.

IZVANREDNI ISPITNI ROK

Studenti su dužni prijaviti ispit putem Studomata ili prijavnicom, molimo obavezno poštovati rokove prijave i odjave ispita. Naknadne prijave/odjave neće se uvažavati.

(Zadnja izmjena 8.5.; Rani srednji vijek u Hrvatskoj)